• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Di Gasell vinnare 2008
Di Gasell 2009
Hem Om Swea Rör & Stål AB
Om Swea Rör & Stål AB Skriv ut E-postadress

Swea Rör & Stål AB startade sin verksamhet i Halmstad 2001 som ett led i Biancogruppens expansion. Sedan starten har det gått i en rasande fart och vi har huvudkontor och lager i Halmstad och ett försäljningskontor i Örnsköldsvik. Som en del av Biancogruppen har vi alltid haft en bra kontakt med valsverk runt om i världen vilket medfört ett brett dimensionsprogram, till rätt priser, av de produkter vi lagerför.

Våra medarbetere har tillsammans många års branscherfarenhet och strävar alltid efter att kunna ge bra och snabba svar oavsett om det gäller priser, leveranser eller tekniska frågor så som kvalitet, normer eller toleranser. Under 9300 m² tak lagerför vi idag VKR, KKR, sömlösa varmvalsade stålrör, ämnesrör och rundstång.

Vår organisation kretsar kring ett servicetänkande. Alla kunder har olika behov och vi hjälper gärna till med administrationen kring en vidareförädling av våra produkter för att underlätta för våra kunders verksamhet. Utöver kapning och blästring som vi gör i eget hus, kan vi ombesörja allt från laserbearbetning till svarvning, fräsning och ytbehandling. I dessa fall är det Swea Rör & Stål AB som blir kund till våra kunder. En win-win situation med andra ord.